Dece pacatuiesc fara voie

Dece pacatuiesc fara voie ?

Multi oameni nici nu isi dau seama cand ajung pe terenul dusmanului, si se intreaba, oare cum de-am putut ajunge pana aici ?
Aceasta alunecare se inepe cu lucruri mici, la inceput rarim rugacinea, caci atunci cand ne simtim puternici nu ne mai rugam lui Dumnezeu, dar aici este inceputul caderii.
Uitam ca suntem ca niste carbuni cari odata departati de foc se sting incetul cu incetul si mor. Prin lipsa de rucaciune ne dispare dragostea de Dumnezeu si astfel incetinim sau oprim de tot cititul in biblie si de zile de post nici nu mai vorbim. Aceasta lucrare, pare a fie un lucru nesemnificativ dar in scurta vreme apar consecintele.

O hrana sanatoasa

Dupa cum trupul nostru are nevoie de o hrana sanatoasa la timpul potrivit, altfel, slabeste, poate deveni foarte bolnav, lipsit de energie unde poate disparea chiar si dorinta de a manca, ajungand la o stare de “letargie”, unde in multe cazuri nu se mai poate face nimic, tot la fel este si sufletul nostru are nevoie de hrana spirituala, astfel daca nu citesti regulat din scripturi, nu stai in rugaciune si post, nu meditezi la cuvantul lui Dumnezeu, starea ta spirituala se va slabi si va lua controlul firea.

Firea si Duhul

Incet cu incet interesele tale se vor schimba si dragostea de lucrarea lui Dumnezeu in viata ta se va micsora.
Un mare razboi se da in tine, firea care este din lume, lupta impotriva Duhului si Duhul impotriva firii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *